Levertijd 2-4 dagen

Gratis levering boven 55€

100% tevredenheidsgarantie

5 sterren op Trustpilot

PURE: Waarom we het maakten + overzicht van de ingrediënten


Matetea PURE

100% biologische yerba mate bladeren van de beste kwaliteit.

.... en niets anders!

Dat is wat je krijgt met Matetea PURE.

Deze mate is voor wie de zuivere, authentieke yerba mate ervaring wil en die de karakteristieke en natuurlijke smaak van het groene goud van Zuid-Amerika waardeert.

Voor ons is het van cruciaal belang dat we je de beste yerba mate op de markt kunnen aanbieden, zowel wat kwaliteit als smaak betreft. Yerba mate is niet zomaar yerba mate. De manier waarop de planten verbouwd, geoogst, gedroogd en verpakt worden heeft een enorme invloed op de smaak, geur en kwaliteit van de uiteindelijke mate thee.

We sluiten nergens in dit proces een compromis - we zijn er trots op dat we het best mogelijke product kunnen aanbieden.

Tegelijk besteden we aandacht aan de gezondheid van jou en van de planeet! Daarom is onze yerba mate 100% biologisch geteeld en worden de bladeren na de oogst aan de lucht gedroogd, in plaats van boven open vuur, wat anders in de industrie al vele jaren de norm is.

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze mate:

  • Ongerookt is (luchtgedroogd)
  • Biologisch
  • Is Uit zuiver blad bestaat
  • Middelgroot gesneden is

Dat onze yerba mate als "zuivere bladeren" gekarakteriseerd kan worden, betekent dat hij alleen bestaat uit de bladeren van de yerba mate plant, helemaal vrij van stengels en poeder. Met andere woorden, onze yerba mate is van topkwaliteit! Het zorgt er tegelijk voor dat onze mate thee super gemakkelijk te bereiden is. Vind hier filmpjes met uitleg.

Met Matetea PURE krijg je een topproduct dat het milieu en je gezondheid respecteert en dat een milde en zachte smaak heeft. Geniet op elk moment van de unieke thee!

 

Overzicht van de ingrediënten - Matetea PURE

Yerba mate: In Matetea PURE is slechts één ingrediënt aanwezig. Yerba mate!

Yerba mate is een heel bijzondere plant die alleen groeit op velden en plantages in Zuid-Amerika. Onze yerba mate komt van plantages in familiebezit in Brazilië, waar ze met liefde en respect voor de planeet verbouwd wordt. Het unieke aan yerba mate is dat de bladeren van de plant bijna evenveel cafeïne bevatten als koffie (1.1g per 100g). Bovendien bevat yerba mate ook vitamine B1 en B6, evenals magnesium, ijzer, zink en kalium. Vitamine B6 en magnesium helpen vermoeidheid en uitputting te verminderen, net zoals yerba mate ook bijdraagt tot een verhoogde mentale focus.

Je leest meer over yerba mate in de volgende artikelen:

Wat ist yerba mate? En waar komt het vandaan? 
Matetea yerba mate - Een fantastische keuze
Vijf geweldige voordelen van Yerba Mate

 

Met Matetea PURE krijg je een volledig zuiver yerba mate product van onze plantages in Brazilië. Als je op zoek bent naar een authentieke mate ervaring, dan moet je deze mate thee proberen.

Je ervaart een heel bijzondere drank die de kracht van koffie combineert met al het goede van groene thee. Mate is een natuurlijke opkikker die kan helpen met een extra energieboost tijdens een drukke dag. Tegelijk is het ook een bron van vitaminen (B1 en B6) en mineralen (magnesium, ijzer, kalium en zink).

Ben je klaar voor een PURE yerba mate ervaring?