Levertijd 2-4 dagen

Gratis levering boven 55€

100% tevredenheidsgarantie

5 sterren op Trustpilot

ENERGIZE: Waarom we het maakten + overzicht van de ingrediënten


Matetea ENERGIZE yerba mate

Heb je moeite om 's morgens op te staan?

Heb je aan het eind van de dag geen energie meer?

Heb je behoefte aan extra focus voor werk of studie?

Ben je op zoek naar een 100% natuurlijk alternatief voor koffie of energiedrankjes?

Als je op één of meer van de bovenstaande vragen bevestigend antwoordt, dan denk ik dat Matetea ENERGIZE precies de thee voor jou zal zijn.

We hebben ENERGIZE gecreëerd om je een smakelijke Matetea thee te bieden die de kracht van koffie combineert met alle voordelen van groene thee. We willen je een natuurlijke energieboost geven zonder dat je gezondheid in het gedrang hoeft te komen!

Net als al onze andere soorten bestaat ENERGIZE uitsluitend uit 100% biologische ingrediënten. Het combineert yerba mate met citroengras en cafeïnerijke guarana zaden. Het resultaat is een krachtige, frisse en smakelijke mate.

 

Overzicht van de ingrediënten - Matetea ENERGIZE

Hier is een overzicht van de ingrediënten die in onze ENERGIZE thee gebruikt worden en waarom we die ingrediënten gekozen hebben.

Yerba mate: Zoals in al onze andere producten is yerba mate het belangrijkste ingrediënt in ENERGIZE. Yerba mate is een heel bijzondere plant die alleen groeit op akkers en plantages in Zuid-Amerika. Onze yerba mate komt van familieplantages in Brazilië, waar ze met liefde en respect voor het milieu verbouwd wordt.

Het unieke aan yerba mate is dat de bladeren van de plant bijna evenveel cafeïne bevatten als koffie (1.1g per 100g). Bovendien bevat yerba mate ook vitamine B1 en B6, en magnesium, ijzer, zink en kalium. Vitamine B6 en magnesium helpen vermoeidheid en uitputting te verlichten, net zoals yerba mate ook bijdraagt tot een verhoogde mentale focus.

Je leest meer over yerba mate in de volgende artikelen:

Wat ist yerba mate? En waar komt het vandaan? 
Matetea yerba mate - Een fantastische keuze
Vijf geweldige voordelen van Yerba Mate

Guarana: Guarana is een plant die vooral in het Amazonegebied voorkomt. Aan de plant groeien kleine rode en zeer karakteristieke bessen, die bruine zaden bevatten. Deze zaden zijn één van de rijkste bronnen van cafeïne in de natuur. Guarana wordt daarom vaak aan voedingsmiddelen toegevoegd, vooral aan dranken, om het cafeïnegehalte te verhogen. Ook al heb je misschien nog nooit van Guarana gehoord, je bent het bijzondere ingrediënt ongetwijfeld tegengekomen als je ooit een energiedrankje van één van de bekende merken gedronken hebt.

Guarana is een natuurlijke energizer die geweldig is als je gaat trainen, werken of als steuntje in de rug bij het opstaan 's morgens.

Lees veel meer over guarana in dit artikel: Guarana - De Zuid-Amerikaanse energiebom

Citroengras: Citroengras heeft een zuivere, verfrissende en kruidige citrussmaak zonder de bitterheid van de citrusvrucht, die perfect samengaat met de andere ingrediënten in onze ENERGIZE thee. Behalve een heerlijke smaak bevat citroengras ook vitamine C, dat helpt om de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning op peil te houden.

Natuurlijke oliën: We hebben er natuurlijke citrusoliën aan toegevoegd als smaakmaker om het precies het juiste aroma te geven... Het is verfrissend en heerlijk!

 

Matetea ENERGIZE

Al deze ingrediënten worden gecombineerd om je een yerba mate ervaring te geven die lekker en krachtig is met een natuurlijke energieboost voor je dagelijkse uitdagingen! Het totale cafeïnegehalte van ENERGIZE is 1206 mg per 100 g, wat overeenkomt met het gehalte van Arabica koffiebonen. Daarnaast krijg je ook een natuurlijk gehalte aan vitamine B1 en B6, evenals magnesium, ijzer, zink en kalium. Dit alles is verpakt in heerlijke, pure en verfrissende citrussmaken!

Ben je klaar om je ENERGIZED te voelen?